Інгредієнти
20.11.2024
Бутони півонії Китайська культура ґрунтується на використанні різних символів. Пишні квіти півоній символізують красу, процвітання, славу та багатство. Саме тому їх часто використовують для прикрашання будинку, щоб наповнити його щастям, любов’ю й добробутом. Також у Китаї розповсюджене...
Читати далі30.01.2020
Гімалайська рожева сіль Гімалайська рожева сіль – спеція , що є натуральним продуктом, який можуть оцінити справжні гурмани. Вона має яскравий пікантний смак, а страви з нею стають більш насиченими та вишуканими. Походження гімалайської солі Рожева гімалайська сіль має поклади у гірських районах...
Читати далі20.11.2024
Гомфрена шаровидна Гомфрена шаровидна сушена схожа на знайому нам конюшину. Ця рослина широко розповсюджена у всьому світі, а в Індії, Китаї, Єгипті та деяких країнах Європи використовується в народній медицині. Вирощування гомфрени шаровидної Гомфрена шаровидна, користь якої полягає у...
Читати далі30.01.2020
Какао алкалізований – це продукт, отриманий з какао-бобів, але з низькою кислотністю. Стародавні ацтеки приписували какао особливі властивості – сакральні та містичні. Вони вживали гарячий напій з перетертих какао-бобів, а також виготовляли своєрідне «какаове пиво» з бобів, що перебродили....
Читати далі30.01.2020
Сіль копчена – спеція , що має дивовижний аромат диму та надає стравам особливого смаку копченості. Це універсальний продукт для використання у м’ясних, овочевих і рибних стравах, додається у підливи, запіканки, соуси, несолодкі пироги, снеки та до піци. Сіль копчена. Виготовлення Щоб отримати...
Читати далі30.01.2020
Сіль сванська Сіль сванська – спеція , що містить суміш різних спецій та може використовуватися замість звичайної солі. Цей продукт прийшов до нас із грузинської кухні, що багата своїми різноманітними стравами та кулінарними традиціями. Сіль сванська. Виготовлення та склад Сіль сванська, купити...
Читати далі29.11.2018
Досвідчені кулінари використовують не тільки м'якоть, а й шкірку апельсину, адже в ній міститься маса корисних речовин